Prezentacija drvenih igračaka Nic

08.04. u Rijeci i 09.04. u Puli predstavnik tvrtke Nic u suradnji s našom tvrtkom kao zastupnikom za Hrvatsku održao je prezentaciju drvenih igračaka Nic za vrtiće Istarske i Primorsko-goranske županije.

Tijekom prezentacije uz naglasak na visoku kvalitetu igračaka, istaknuto je da se izuzetno poštuju sigurnosne mjere određene standardom EN71, te se svaki proizvod nakon što prođe sve faze proizvodnje, još jednom kontrolira kako bi se isključile bilo kakve proizvodne greške. Izrađuju se u Njemačkoj od bukovog ili lipovog drveta. Zahvaljujući njima djeca stiču sposobnost samostalnog rješavanja problema, podržavaju aktivnost i inicijativu, te otvaraju prostor za stjecanje iskustva i pripremaju djecu za budućnost i život koji je pred njima.

Nic igračke – visokokvalitetne igračke koje će nadživjeti generacije

   


Edukacija na temu „Funkcionalnost didaktičkog materijala – podrška razvoju darovite djece“

Krajem ožujka održali smo edukaciju na temu „Funkcionalnost didaktičkog materijala – podrška razvoju darovite djece“ u Dječjim vrtićima Proljeće Sv. Ivan Zelina, Viškovo i Neven Rovinj. Cilj nam je bio predstaviti metode i oblike rada s darovitom djecom, te velike mogućnosti materijala Polydron za pristup radu s darovitima.
Onima koji nisu prisustvovali rado ćemo na zahtjev poslati tekst edukacije i radionice.


   


Prodaja namještaja za dječje vrtiće

Ovaj odjel nastao je zapravo kao nastavak suradnje sa dječjim vrtićima. Da bismo zaključili priču sa igračkama, papirima i ostalim potrošnim materijalom, nametnula se potreba za oplemenjenim prostorom u kojeg je potrebno tu bajku smjestiti. U suradnji sa pedagozima i najnovijim pedagoškim stremljenjima, kao i u suradnji sa vrsnim tehnolozima i dizajnerima razvili smo novu koncepciju dnevnih boravaka, garderoba i ostalih prostorija u dječjem vrtiću.

Ovi ormarići, kutići simulacije i kancelarije proizvode se u Hrvatskoj na što smo jako ponosni. Svi proizvodi su atestirani kod nadležnih institucija.

Stolice, didaktički materijal, kao i pojedini stolovi uvoze se iz USA, Slovenije i Italije. Dakle, dovoljno je da imate idejno rješenje vrtića, a za sve ostalo pobrinut će se naše osoblje. Interijer vašeg vrtića oplemenit ćemo u suradnji sa Vama kao korisnikom od temelja do krova, tj. od kuhinje, kancelarija, spremišta, garderobe do dnevnih boravaka.

Ormarići
Izrađuju se od iverice oplemenjene melaminskom folijom u boji bukve ili pastelnim bojama po izboru, obrubljeno zaobljenom mekanom keder trakom T-profila u osnovnim bojama, svi ostali rubovi obrađeni su ABS trakom 0.5 mm, a vrata ABS trakom debljine 2 mm, metalne petlje (blum-clip sa lijevanom pločicom). Stražnja je strana od istog materijala radi mogućnosti postavljanja u prostor kao samostojeeg elementa. Posebno ističemo da su svi ormari sastavljeni bez vidljivih vijaka tehnologijom tiplanja, uz dodatno lijepljenje i držanje u preši radi vrhunske kvalitete i trajnosti. To, naravno, znači da sve ormariće isporučujemo na objekt montirane.

Stolice
Stolica sa metalnom konstrukcijom - sjedalo i naslon furnirski otpresak 6 i 8 mm; masiv bukva; u natur i pastelnim bojama. Varena konstrukcija od metalnih savijenih, plastificiranih cijevi promjera 18 mm.

Stolica slovenskog proizvođača JAVOR iz Pivke – drveni dječji stolac, konstrukcija savinuti lamelirani šper 28 mm, sjedalo i naslon furnirana šperploča anatomski oblikovani, debljine 7 mm; okov – metalni spojni vijci sa maticama lakirano bezbojnim lakom, na nogama filc.

Stolica američkog proizvođača ANGELES: sjedalo i naslon izrađeni od polipropilena, a noge od polistirenske cijevi promjera 48 mm, završetak noge od zaobljene abs plastike visine 15 cm. Stolice su izrađene bez vijaka.

Stolovi
Stolovi domaće proizvodnje - izrađeni od iverice oplemenjene melaminskom folijom debljine 18 mm, u boji i teksturi natur bukva, otpornom na mrlje i ogreboptine, obrubljeno zaobljenom mekanom keder trakom T-profila u boji po izboru projektanta, zaobljenih uglova; metalne noge fi = 60 mm učvršćene na čeličnoj konstrukciji pričvršćenoj na donju ploču stola sa 5 vijaka, sa promjenjivom visinom 49-55 cm; protuklizna zaštita.

Drveni stol JAVOR Pivka - konstrukcija od savinutog špera, obojena bezbojnim lakom, ploha oplemenjena iverica obostrano presvučena ultrapasom, rubovi masiv. Noge stola drvene, od savinutog špera.

STOL ANGELES USA - Ploča stola izrađena od 4 sloja, gornji sloj laminat. Rubovi ploče stola od zaobljenog, mekog poliuretana. Noge stola izrađene od polistirenske cijevi promjera 48 mm koje se mogu skidati (moguće je dobaviti zamjenske noge različitih visina). Stol je izrađen bez vijaka.

NOVO U PONUDI:

Opremanje dječjih igrališta spravama i antistresnim podlogama. više >

 

NOVA PONUDA IGRAČAKA!

Nova ponuda ljetnog programa i Nova ponuda edukacija i istraživanje. više >

 

OPREMLJENI VRTIĆI

Pogledajte galeriju fotografija vrtića koje smo opremili sa namješatajem i opremom za vrtiće iz našeg asortimana. više >